welcome to my blog . thank you :)

confusion :)

Aku rindu kau beb. Tapi kau sape utk aku?
Kenapa mesti aku rindu kau?
Kau dah lain. Kau dah tak macam dulu .
Sekali aku tegur kau. Kau dh ok .
Lepastu kau buad balik. Ape kena dgn kau.
Kau yang dulu buad aku happy skrg dh takde nk buad aku happy lagi
Aku tahu aku bukan sape pun utk kau kan.
Tapi aku tak tahu kenapa aku takut kehilangan kau beb.
Kadang aku pikir nak luahkan kat kau.
Tapi aku rase lebih baik diam kan ajee .
Aku takut sangat. 
Aku takut tepuk sebelah tangan .
Aku takut dikecewakan lagi.
And aku  takut if kau terima aku
One day masalah lain akan datang.
Aku pun tak tahu nk buad ape beb.
Ape yang aku boleh aku cakap.
Aku harap ko takkn lupa aku. Thx sbb prnh ade dlm hdup aku :')

terima kaseh sudi membace (;